0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Vegas Golden Knights missar slutspelet för första gången sedan laget bildades
13 Apr

Vegas Golden Knights missar slutspelet för första gången sedan laget bildades

De två yngsta lagen i NHL har missat slutspelet, Vegas Golden Knights och Krakens. För Seattle Kraken var den första säsongen bara för att utöva den tysta förståelsen för det nya laget, medan Vegas Golden Knights missade slutspelet för första gången sedan laget etablerades. Deras fans kunde inte fortsätta vifta med Vegas Golden Knights Tröja i slutspelet, och hemmalagets säsong var officiellt över.

2017 var de tidiga dagarna av Vegas Golden Knights lagbygge, och laget var redan berättigat att teckna gratis agentur, delta i ligamöten och mer. De andra 30 NHL-lagen måste förse detta utökade nya lag med en spelare som kommer att vara grunden för Vegas Golden Knights-listan. Det är uppställningen av spelare och värvningar som häpnade ligan under sin första säsong. Stanley Cup-finalen 2018 förlorades mot Washington Capitals av Vegas Golden Knights, som bara kunde se sina motståndare vinna titeln. Alexander Ovechkin ledde Washington Capitals att vinna den första Stanley Cup i lagets historia, och som kapten kysste han även mästerskapstrofén. Washington-fans vill äga en Washington Capitals Tröja signerad av Alexander Ovechkin, trots allt är han en idol i fansens hjärtan.

Den andra säsongen av Vegas Golden Knights var väldigt lik den fjärde, där laget slogs i semifinalen. Vegas Golden Knights tredje säsong besegrades av San Jose Sharks i första omgångens slutspelsserie, och Dallas Stars och Montreal Canadiens höll varsin Vegas Golden Knights borta från finalen. Vegas Golden Knights missade slutspelet för första gången den här säsongen, och de kommer att göra många justeringar under lågsäsongen.

 

Mest visade produkter