0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Vegas Golden Knights och Carolina Hurricanes slutade på första plats i ligan
10 May

Vegas Golden Knights och Carolina Hurricanes slutade på första plats i ligan

Innan ligan tillkännagav födelsen av NHL: s 32: e lag, Seattle Kraken, var ligans 31: e expansionsteam Vegas Golden Knights. Vegas Golden Knights är också det yngsta laget den här säsongen, och de har nu rankats först i divisionen. Och Vegas Golden Knights division och poäng är lika många som Carolina Hurricanes.

Även om Vegas Golden Knights har en kort laghistoria har laget erövrat otaliga fans under den första säsongen. Laget använde sin styrka för att äga sina fans, och otaliga fans hade Vegas Golden Knights Tröja för att heja på dem. Den första säsongen av Vegas Golden Knights som officiellt deltog i NHL var säsongen 2017-18 och laget gick framgångsrikt till slutspelet. Tyvärr förlorade de 1-4 för Washington Capitals i Stanley Cup-finalen, vilket gjorde att deras motståndare lyckades vinna det första Stanley Cup-mästerskapet i laghistoria.

Trots att Vegas Golden Knights förlorade mot Washington Capitals i finalen, överraskade deras nederlag mot andra topplag alla. Deras Billiga NHL Tröjor säljning ökade markant det året och påverkades inte av förlusten av finalen. Den här säsongens Vegas Golden Knights är fortfarande starka och stabiliserar slutspelet med första platsen i Western Conference.

Mest visade produkter