0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Washington Capitals har inte vunnit slutspelsserien på tre säsonger
25 May

Washington Capitals har inte vunnit slutspelsserien på tre säsonger

De 16 lagen som går vidare till slutspelet måste vinna första omgången av slutspelet om de vill komma in i finalen. Och bara åtta lag kan gå vidare till nästa omgång, vilket också återspeglar den hårda konkurrensen i slutspelet. Washington Capitals eliminerades dock i första omgången av slutspelet igen, och Alexander Ovechkin i Billiga NHL Tröjor nr 8 kände sig besviken.

För sedan de vann Stanley Cup 2018 har laget inte vunnit första omgången av slutspelet på tre säsonger. År 2019 förlorade Washington Capitals mot Carolina Hurricanes i serien, förra säsongen förlorade de mot New York Islanders, den här säsongen förlorade de mot Boston Bruins. Resultatet av att förlora spelet betyder att Washington Capitals kommer att avslutas den här säsongen. Alexander Ovechkin sa att de har kämpat för Stanley Cup hela säsongen och ingen vill förlora.

Men nu är spelarna i Washington Capitals Tröja inte längre unga, och 56 ordinarie säsongsmatcher har lämnat lagets huvudspelare skadade och frånvarande. Det var därför Washington Capitals eliminerades i slutspelet. Även om de för närvarande är ett mycket bra team kommer teamet gradvis att möta återuppbyggnadsproblem.

 

Mest visade produkter