0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Winnipeg Jets målvakt misslyckades med att blockera motståndarens två mål
19 Mar

Winnipeg Jets målvakt misslyckades med att blockera motståndarens två mål

Även om NHL har förkortat ordinarie säsong till 56 matcher den här säsongen, påverkade det fortfarande inte tävlingen mellan lagen. I detta spel besegrade Edmonton Oilers Winnipeg Jets 2-1. Dessa två mål fick Winnipeg Jets målvakt att känna sig hjälplös. Målvakten såg ner på sin Billiga NHL Tröjor, irriterad över att han inte blockerade målet.

Bäst presterande i detta spel var Connor McDavid, som hjälpte Edmonton Oilers att vinna den slutliga segern. Och båda gångerna gjordes av Connor McDavid. Det första målet var när Connor McDavid fick en passning från sin lagkamrat och hittade rätt tid att göra mål framför det kaotiska målet. Spelarna i Edmonton Oilers Tröja kramar varandra för att fira kaptenens mål. Ledningen varade dock inte länge innan den utjämnades av Mathieu Perreault från Winnipeg Jets.

Connor McDavid från Edmonton Oilers gav inte upp möjligheten att attackera och fick ett pass från sin lagkamrat och passerade motståndaren tre spelare och gjorde ett mål direkt. En spelare från Winnipeg Jets gled under försvaret och störde inte Connor McDavids poäng. Winnipeg Jets målvakt har också haft en defensiv hållning men lyckades fortfarande inte blockera det andra målet.

Mest visade produkter