0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom

29 Jun

Vägen till mästerskapet

Vi såg bara glädjen över att vinna laget och fansens jublande. Endast laget och spelarna vet att de svårigheter och långsamt samlade resultat bevisar det. Endast för laget att vinna Stanley Cup-mästerskapet.

Läs mer

24 Jun

Glädjen över att återvända till isbanan

Ideen att kunna öva hockeyträning med sina lagkamrater, idén är Oskar Lindblom från Philadelphia Flyers. Han fick diagnosen sällsynt bencancer i december förra året och kommer inte att kunna delta den här säsongen.

Läs mer

22 Jun

Målvaktens startkandidat

Årets NHL-finale kommer att vara speciell, inte bara avbryta den återstående ordinarie säsongen, utan också direkt in i slutspelet. Och för första gången med 24 lag som kommer in i slutspelet. Pittsburgh Penguins är ett av lagen som kom in i slutspelet.

Läs mer

21 Jun

Kanada kämpar aktivt för slutspelet

NHLs slutspelet i år kommer att vara värd för två navstäder. Det var tio kandidatstäder i koalitionsmötet med hälsotjänstemän. Bland dem, 7 amerikanska städer och 3 kanadensiska städer.

Läs mer

17 Jun

Årets mästerskapslag är inte förutsägbart

Låt NHL-omkampen komma så snart som möjligt. Fans har inte sett spelet sedan stoppet av spelet den 12 mars. Den långa väntan är också att titta på årets Stanley Cup-mästare.

Läs mer

15 Jun

Stanley Cup Finals är desamma som tidigare år

Vid olika sportevenemang har fotbollsliga startats om. NHL förbereder sig också på slutspelet och finalen steg för steg. För första gången i ligan gick endast 24 lag direkt in i slutspelet och vann slutligen Stanley Cup.

Läs mer

12 Jun

Geoff Molson tror att laget kommer att prestera bättre

På grund av de speciella omständigheterna i år vilade NHL-lagen i tre månader. Medan de tillkännagav glädjen med att starta om planen, kom bara 24 lag in i slutspelet och förberedde sig för finalen i Stanley Cup slutspelet.

Läs mer

10 Jun

Nominering av Bill Masterton Memorial Trophy

Att kunna få en trofé är en glad sak för professionella spelare från NHL. Bill Masterton Memorial Trophy tilldelas endast de spelare i ishockeyliga som bäst återspeglar uthållighet, idrottsmanskap och engagemang.

Läs mer

08 Jun

Situationen för Ryan Nugent-Hopkins

I år har de speciella omständigheterna haft stora effekter på stora sportevenemang. Det finns också många spelare som har kommit in på den fria agentmarknaden i år. Om du vill ändra den här situationen kan du se om du kan skriva ett kontrakt med laget.

Läs mer

05 Jun

NHL specialomgång i år

Detta år är ett speciellt år. Oavsett om det är för någon eller något, det har orsakat mycket problem. Från avstängningen av spelet den 12 mars, till den nyligen tillkännagivna omstartplanen, verkade det som en solstråle som passerade genom molnen väckte hopp.

Läs mer

Visar 1 till 10 av 51 (6 sidor)
Mest visade produkter