0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom

11 Jan

Seattle Kraken-spelare nöjda med segerserien

Den här säsongen är Seattle Krakens andra i ligan, och laget är angelägna om att göra betydande framsteg. Vanligt säsongsrekord är mycket viktigt för Seattle Kraken, förra säsongen missade laget slutspelet. Huvudtränaren Dave Hakstol hoppas kunna låta fansen se Seattle Kraken Tröja i slutspelet, och laget har uppnått sex raka segrar.

Läs mer

28 Dec

Carolina Hurricanes liknar Toronto Maple Leafs segerserie

Carolina Hurricanes-fansen kommer att vara glada över att se ännu en seger för sitt favoritlag. Tvärtom ångrar Chicago Blackhawks-fansen förlusten, och de hoppas att laget går vidare till slutspelet med ett bra resultat. Spelarnas enastående prestation gjorde att Carolina Hurricanes Tröja var i fokus för fansens uppmärksamhet, och de knöt ihop Toronto Maple Leafs segersvit denna säsong.

Läs mer

21 Dec

Målvakten Stuart Skinner kan fortsätta att leva ut drömmen på Edmonton Oilers

Målvakten Stuart Skinner växte upp med att älska Edmonton Oilers och växte upp i samma område som laget. Stuart Skinner blev kär i ishockey under inflytande av sin familj, och hans barndomsdröm var att gå med i Edmonton Oilers. När Stuart Skinner faktiskt såg sin Edmonton Oilers Tröja i omklädningsrummet kände han sin dröm gå i uppfyllelse och fortsatte att spela för laget.

Läs mer

30 Nov

Alexander Ovechkins mål överträffade NHL Historical Records

Sedan Washington Capitals vann mästerskapet 2018 har laget missat finalen i framtidens slutspelet. Även om den andra mästaren i Washington Capitals ännu inte har kommit, är Alexander Ovechkins mål bortom NHL: s historiska rekord. Många fans letar efter nr 8 Washington Capitals Tröja, som är Alexander Ovechkins favoritlycknummer.

Läs mer

18 Nov

Sidney Crosby garanterar Pittsburgh Penguins mål

Varje NHL-lag har sina egna huvudspelare, en av huvudspelarna i Pittsburgh Penguins är Sidney Crosby. Så länge Sidney Crosby spelar för Pittsburgh Penguins är lagets målräkning garanterad. Många fans letar efter Pittsburgh Penguins Tröja nr 87, och dess ägare Sidney Crosby gör det för bra.

Läs mer

11 Nov

New Jersey Devils lyckas med kontring i avgörande ögonblick

New Jersey Devils tar varje match under grundserien på största allvar, och de hoppas ta sig vidare till slutspelet med ett fantastiskt rekord. I den här matchen spelade New Jersey Devils mot Ottawa Senators, och de lyckades med en motattack i ett avgörande ögonblick för att uppnå en segersvit. Fans på platsen kysste New Jersey Devils Tröja när deras lag vann en fantastisk match.

Läs mer

04 Nov

Detroit Red Wings ger återigen fansen en glimt av den mästerskapsvinnande lineupen

Detroit Red Wings har en lång historia med många fantastiska spelare. Innan Detroit Red Wings-matchen mot Washington Capitals höll laget en speciell ceremoni. Stjärnorna från 1997, tillbaka i Detroit Red Wings Tröja, var avgörande för att hjälpa laget att vinna sitt första mästerskap.

Läs mer

21 Oct

Juraj Slafkovskýs första mål för Montreal Canadiens är bara början

Laget som rankades sist i NHL-tabellen förra säsongen kan få det övergripande valet nr 1 i 2022 års draft. Montreal Canadiens valde Juraj Slafkovský i årets draft, och nybörjarna var mycket nöjda. Juraj Slafkovský höjde glatt Montreal Canadiens Tröja, och nu inledde han även lagets första mål.

Läs mer

14 Oct

Patrik Laine missar 2022 NHL Global Series

Columbus Blue Jackets måste hantera spelarskador, med forwarden Patrik Laine som missar matchen på grund av en skada. Patrik Laine kommer inte bara att missa lagets matcher, han kommer också att missa 2022 NHL Global Series i Tammerfors, Finland. Patrik Laines Columbus Blue Jackets Tröja kan bara placeras i omklädningsrummet först, och han ser fram emot ett tidigt återhämtning och återkomst till laget.

Läs mer

08 Oct

MacKenzie Weegar slutför nytt åttaårskontrakt med Calgary Flames

Calgary Flames har en ny spelare i NHL-försäsongen, och han är tidigare Florida Panthers MacKenzie Weegar. Alla alternativ för professionella spelare måste övervägas noggrant, och MacKenzie Weegar har äntligen slutfört ett åttaårskontrakt med Calgary Flames. Calgary Flames Tröja gav MacKenzie Weegar en nystart och en ny utmaning för honom.

Läs mer

Visar 1 till 10 av 150 (15 sidor)
Mest visade produkter